2015. március 22., vasárnap

Majoránnás csirkecomb

Ha gyorsan akarunk ebédet készíteni,  jöhet a majoránnás csirkecomb, sült krumplival. Biztos siker. :-)


Hozzávalók:

8 db alsó csirkecomb
1 kg krumpli

majoránna
bors
krumplifűszer
zsír vagy olaj a sütéshez

ketchup
savanyúság

A csirkecombokat  sózom, borsozom, megszórom majoránnával. Hagyom állni kicsit, majd forró zsírba, vagy olajban sütöm, lefedve, időnként forgatva. Végén jó ropogósra pirítom. Közben másik lábasban megpirítom a krumplit, amit hámozás után hosszúkásra szeletelek és hideg vízbe áztatok fél óráig, majd száraz konyharuhában leitatom róla  vizet. Megszórom sóval, esetleg valamilyen krumpli fűszersóval, ketchup és savanyúság feltétlen kell mellé. 

A képre kattintva nagyobban is látható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése