2015. április 1., szerda

Hidegtál fasírttal

 Finom hidegtálat kapunk, ha zöldségeket túróval töltünk meg, töltött tojással és valamilyen húsfélével tálaljuk.  Húsvéti asztalra is kiváló!



Hozzávalók:

6  fasírt
6 koktél paradicsom
1 nagy tv paprika
15 dkg tehéntúró
3 ek tejföl
3 főtt kemény tojás
2 kk. mustár
3 dkg vaj
1 kis fej hagyma

bors
petrezselyemzöld  a díszítéshez

A túrót villával összetöröm, hozzáadom a tejfölt, a hagyma felét reszelve,1 kk. mustárt, sózom, jól kikeverem. A paradicsomok tetejét levágom, belsejét kiszedem, a paprikát szintén kicsumázom, megtöltöm őket a túrókrémmel. A paprikát felszeletelem. A tojásokat kettévágom, sárgáját kikaparom egy tálba, a vajjal habosra keverem, ízesítem reszelt hagymával, pici mustárral,  sóval, borssal, majd visszatöltöm a fél tojásokba. Fasírtokkal tálalom  és petrezselyemzölddel díszítem. 

A képre kattintva nagyobban is látható!

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése