2015. július 3., péntek

Őszibarackos kevert sütemény

A kevert tészták nagyon praktikusak, gyorsan elkészülnek és sokféle gyümölccsel tehetjük változatossá. Gyors és nagyon finom desszert. :-)


Hozzávalók: 

2 tojás
10 dkg vaj, vagy margarin
20 dkg porcukor
25 dkg liszt

2 dl szoba-hőmérsékletű tej
1/2 cs sütőpor


1/2 kg őszibarack

porcukor a szóráshoz

A vajat vagy margarint kikeverem a cukorral, hozzáadom a tojásokat együtt is keverem, majd a sütőporos lisztet felváltva  a tejjel. 35X25-ös zsírozott, lisztezett tepsibe teszem a tésztát,  kirakom a negyedekre vágott barackokkal, közepes hőmérsékleten tűpróbáig sütöm. Porcukorral meghintve tálalom. 

A képre kattintva nagyobban is látható! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése