2015. augusztus 14., péntek

Aranybarna sült csirke fetás vegyes salátával

Na, és akkor itt a sült csirke, amihez készült a fetás saláta. Ilyen melegben nagyon ideális, mert a saláta és a csirke is hamar elkészül. :-) 




Hozzávalók:

1 kg csirke comb és szárny, vegyesen
Vegeta Naturella aranybarna  csirkefűszer
kevés liszt
olaj a kisütéshez 

1 kisebb kígyóuborka
3 paradicsom
2 paprika
2 kisebb hagyma
15 dkg fetasajt

bors
1 ek. olívaolaj 


A húsdarabokat vastagon megszórom a fűszerrel, lisztbe forgatom és forró olajba teszem. Amikor egy kis színt kap, megfordítom, lefedem és  tartalék lángon fedő alatt párolom 15 percig, majd ropogósra sütöm. A fetás salátával tálalom. 

Saláta: 

A zöldségeket feldarabolom, kockára vágom, majd megsózom, borsozom, hagyom kicsit állni. Ráöntöm az olívaolajat és hozzáteszem a feta sajtot kockára vágva. Jól lehűtöm. 

A képre kattintva nagyobban is látható! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése