2015. szeptember 18., péntek

Hússaláta reggelire

A minap karajból készítettem ebédet, a szélen voltak inasabb részek, azokat levágtam, megsütöttem és kiegészítőkkel hússaláta készült belőle reggelire. :-) 


Hozzávalók:


20 dkg sült hús
10 dkg sonka
1  alma

2  savanyú uborka
2 főtt tojás

bors
 

1, 5 dl majonéz
1 dl tejföl

bors

paradicsom
erős paprika

A húst és a sonkát csíkokra vágom, a tojásokat  keményre főzöm, az almákat megpucolom, összedarabolom, az uborkát is apróra vágom. Egy tálba teszem a hozzávalókat, picit sózom, borsozom, jól összekeverem. A majonézt elkeverem a tejföllel, megszórom kevés borssal és a salátára öntöm. Egy éjszakát áll a hűtőben, így  összeérnek az ízek. Másnap reggelire pirítós kenyérrel, paradicsommal, erős paprikával  tálalom.


A képre kattintva nagyobban is látható! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése