2015. október 15., csütörtök

Tejfölös gombás karajszelet

Köztudott, hogy a gomba az egyik kedvenc ételem, sokszor készítek gombás ételeket, tegnap tejfölös, gombás karajszelet volt az ebéd. :-) 








Hozzávalók:

6 szelet karaj 

bors
zsír a sütéshez

30 dkg gomba
1 kis fej hagyma
1 ek. zsír
1 mk. pirospaprika
2dl tejföl

bors
petrezselyemzöld

A hússzeleteket  kiklopfolom, sózom, borsozom és hirtelen, frissensültnek megsütöm. A zsírban világosra pirítom a kockára vágott hagymát, ráteszem a gombát, megszórom kevés pirospaprikával, sózom, borsozom, beleteszem az apróra vágott petrezselyemzöldet is  és puhára párolom, a saját levében. Amikor puha belekeverem a tejfölt és jól összeforralom, belerakom a hússzeleteket és egyet roggyantok rajta. Valamilyen tésztával tálalom. 

A képre kattintva nagyobban is látható! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése