2016. március 10., csütörtök

Rántott csirkecomb lecsóval és sült krumplival

A lecsó nem csak önmagában finom étel, de köretnek is kiváló, pl. rántott csirkecomb mellé, sült krumplival. :-) 









Hozzávalók:

4 felső csirkecomb
liszt
tojás
zsemlemorzsa
4 adag lecsó, nyáron friss hozzávalókból, télen eltett, üvegesből (lehet maradék is)
1 kg krumpli 
zsír vagy olaj a sütéshez


 A csirkecombok bőrét lehúzom,  sózom, a szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába forgatom, bő zsiradékban, fedő alatt, többször forgatva kisütöm. A lecsót elkészítem, vagy ha van maradék, azt használom fel. A krumplit kockára vágom és szintén kisütöm. A lecsót a sült krumpli mellé szedem, együtt tálalom a rántott csirkecombbal.

A képre kattintva nagyobban is látható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése